Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ


 Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 ο καθιερωμένος Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου. Οι μαθητές/τριες με τη συνοδεία γονέα  θα προσέλθουν στο Νηπιαγωγείο στις 9.30’και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού.
  Θα γινει ενημέρωση για θέματα που αφορούν στα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού, στην ορθή χρήση της μάσκας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος, και στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου.
   Σας παρακαλούμε να τηρηθούν  οι απαραίτητες αποστάσεις καθώς και η σωστή χρήση μάσκας Από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου θα προμηθεύονται οι μαθητές όλων των βαθμίδων έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13/9-3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου, και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.Το self-test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο.
Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή δημιουργική Χρονιά με υγεία και χαμόγελα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου